top of page
Поиск

Що відбувається на будмайданчиках під час коронавірусу

За інформацією Ніко Груп наразі відбуваються вибіркові перевірки поліцією київських будмайданчиків. Подекуди були спроби виписати протокол за порушення карантину через одночасне перебування на будмайданчику  понад 10 осіб.


Дійсно, поліція і органи місцевого самоврядування мають право перевірки будмайданчиків. Але будівельники, які зіткнулися з такою ситуацією,  мають посилатися на те, що будмайданчик не є об'єктом нерухомості і тому до нього не застосовуються обмежувальні вимоги.

Крім того вимога «не збиратися більше ніж 10 осіб» відноситься до масових заходів, а будівництво до таких не належить.


«Деякі забудовники отримали кілька повідомлень щодо перевірок будмайданчиків. Наразі, забудовники очікують на офіційні роз'яснення від уповноважених органів щодо можливості роботи будмайданчиків».


За інформацією Конфедерації будівельників України та Українського клубу нерухомості, на будівельних майданчиках роботи ведуться за графіком. Офіси продажів консультують покупців в онлайні, все більше значення приділяється цифровим технологіям та соцмережам — покупці можуть звернутися на корпоративний сайт, у профілі ЖК та забудовників у соціальних мережах, забудовники стали частіше використовувати свою СRM систему.

3 просмотра0 комментариев

Недавние посты

Смотреть все
bottom of page